gzgroot
WinkelwagenZoeken

D3 druppels (bio, hoog gedoseerd)

D3 druppels (bio, hoog gedoseerd)
€ 16.95

Omschrijving: Een schoon kwaliteitsprodukt van Orjana vloeibare Vitamine D3 (druppels). Bevat de meest effectieve vorm van vitamine D3 opgelost in een biologische zonnebloemolie. Vitamine D3 verhoogt de opname van Calcium in de botten en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Extra vitamine D3 wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen). Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte. De meeste mensen die op het noordelijk halfrond wonen vallen ook binnen deze categorie.


Daarnaast heeft D3 een positieve invloed op het immuunsysteem, het proces van celvernieuwing en zorgt het voor sterkere spieren en meer spierkracht. D3 is tot wel tien maal werkzamer dan het veelgebruikte D2. Het product is extra hoog gedoseerd voor een optimaal vitamine D-niveau in het lichaam.

Dit schone kwaliteitsprodukt van Orjana is voldoende voor minimaal 550 doseringen van 1 druppel a 1000 IU (500% ADH) in een glazen flesje van 20ml met glazen doseerpipetje. Gemakkelijk individueel te doseren. De donkere glazen verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf en komt de houdbaarheid ten goede.

Aanbevolen dosering: 1 tot 5 druppels per dag of meer bij verhoogde behoefte. Ook geschikt voor kinderen. De olie is smaakloos en bovendien gemakkelijk door koude gerechten te mengen.

Ingrediënten: Biologische zonnebloemolie, Vitamine D3 (cholecalciferol lanoline), Vitamine E (D-Alpha Tocopherol succinaat) uit biologische zonnebloemolie voor langere houdbaarheid.

Dit product bevat geen: suiker, zout, gluten, zetmeel, GMO, noten, soja, melk, schaaldieren, gist, ei, kleur-, geur- of conserveringsstoffen en is geschikt voor vegetariërs.

Terug naar overzicht

©2019 Gezondig webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop