gzgroot
WinkelwagenZoeken
Meest verkocht

De zoete wraak (John Consemulder)

De zoete wraak (John Consemulder)
€ 25.00
Het zou te ver voeren om in één artikel alle schadelijke gevolgen van het gebruik van aspartaam te beschrijven. Iemand die dit echter wel doet in zijn boek “De Zoete Wraak” is neuropsycholoog en auteur John Consemulder. Zoals hij zelf zegt:

“In dit belangrijke boek gebruik ik de aantoonbaar neurotoxische en kankerverwekkende kunstmatige zoetstof Aspartaam als schoolvoorbeeld om de belangenverstrengeling, het machtsmisbruik, de geheimhouding, de onderzoeksfraude en de corruptie die deze industrie zo kenmerkt, bloot te leggen.

In feite bestaat het boek 'De Zoete Wraak' uit 2 boeken (voor de prijs van een); een deel dat alles bespreekt mbt Aspartaam (en MSG en andere excitotoxines) en een speciaal deel over het ware gezicht van de farmaceutische - en voedingsindustrie, waar alle donkere geheimen en praktijken (en de gevolgen voor onze gezondheid) aan het licht worden gebracht.

Ik bied ook een gezonde oplossing voor de zieke zorg, die zich net als de industrie waar het mee in bed ligt, niet VIT (Verantwoordelijk, Integer, Transparant) gedraagt. Hoe ziek is de industrie en hoe VIT zijn wij eigenlijk? En wat is er nodig voor een gezonde zorg? Hoe zit het met de veiligheid en effectiviteit van medicijnen en vaccinaties? Waarom wordt de ‘War on Cancer’ na 100 jaar alleen maar gewonnen door kanker? Waarom wordt alleen ziekte bestreden, maar gezondheid niet preventief bevorderd? En waarom worden volledig veilige (en effectieve en kostenbesparende!) kruiden, homeopathische middelen en natuurlijke geneeswijzen systematisch onderdrukt, terwijl onveilige en ineffectieve medicijnen zonder echt getest te zijn, wel worden toegelaten op de markt?

Wat hebben de Codex Allimentarius, de EU en uw portemon-NEE hier mee te maken? En waarom heeft onze Minister van Volksgezondheid hier nog geen tabak van? Wat is gezondheid eigenlijk en waarom leven wij steeds langer, maar zijn we vaker en ernstig ziek?”

De Zoete Wraak is niet alleen een boek wat je voor eens en voor altijd bewust maakt hoe de mega industrieën volkomen lak hebben aan de gezondheid van de bevolking, maar komt ook met oplossingen.
Terug naar overzicht

©2022 Gezondig webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop