gzgroot
WinkelwagenZoeken
Meest verkocht

Dr Schulze 5 Daagse kruiden-reinigingskuur (darm) Uniek in Nederland!

Dr Schulze 5 Daagse kruiden-reinigingskuur (darm) Uniek in Nederland!
Dr Schulze 5 Daagse kruiden-reinigingskuur (darm) Uniek in Nederland!
Dr Schulze 5 Daagse kruiden-reinigingskuur (darm) Uniek in Nederland!
€ 59.00

LET OP! Vanaf heden heten wij Orjana en kunt u bestellen via de navolgende Orjana bestelknop. U wordt dan herleid naar de nieuwe gebruiksvriendelijke website Orjana.nl met de vertrouwde Gezondig produkten. Veel winkelplezier en gezondheid gewenst!

Vervuilde darmen kunnen een scala aan ongemakken veroorzaken die je nooit in verband met je darmen zou brengen.

Ook als je op dit moment geen ongemakken ervaart wil dat niet zeggen dat jouw darmen schoon zijn.

Bepaalde klachten kunnen zomaar veroorzaakt worden door een opstapeling van rommel in je darmen.

Je darmen zijn het grootste “opruim” orgaan in je lichaam. Het is het belangrijkste kanaal voor het afvoeren van afvalstoffen uit je lichaam. Als ze niet goed werken dan wordt de ontlasting opgeslagen, droogt uit en wordt op een compacte manier door je darmen vastgehouden. Uiteindelijk wordt dit afval een soort slib en zal, omdat het weer door het lichaam wordt geabsorbeerd, waarmee je juist stoffen die je wilt afvoeren mogelijk terug opneemt.

Onze moderne levensstijl heeft zijn tol geëist voor wat betreft onze verterings- en zuiveringsorganen. Bewerkt voedsel met een hoog vetgehalte en bijna geen vezels, zware metalen en pesticiden, dierlijke vetten met een hoog cholesterol, gebrek aan beweging, verhoogde niveaus van giftige (lucht)vervuiling en een hoge mate van stress maken het allemaal moeilijker gezonde darmen te behouden.

Goedwerkende darmen zijn een belangrijk onderdeel bij gezond blijven. Als ze schoon zijn, nemen ze optimaal de noodzakelijke voedingstoffen op. Bovendien voorkom je dat je stoffen die je juist wilt afvoeren weer terug opneemt. Trage, opgezwollen darmen kunnen voor veel ongemakken zorgen.

Iemand die veel tijd en aandacht heeft besteed aan een natuurlijke oplossing voor bovenstaande is Dr. Richard Schulze. Voor velen al een bekende naam omdat het dezelfde Dr. Richard Schulze is van de Superfood.

Dr. Schulze heeft een formule ontwikkeld waarbij je in 5 dagen je complete darmsysteem op een honderd procent natuurlijke manier reinigt. In slechts 5 dagen een schoon darmsysteem.

“Om een goede gezondheid te behouden is het schoonmaken van je “opruim” organen de beste plek om te beginnen”, zegt Dr. Schulze.

Tot nu toe was deze 5 daagse puur natuur en op kruidenbasis samengestelde reinigingskuur van Dr Schulze niet beschikbaar in Nederland. Na het zelf ook uitgebreid te hebben getest, hebben we besloten dat het onmisbaar is in onze zorgvuldig uitgekozen lijn gezondheidsprodukten. Alleen verkrijgbaar bij Orjana!

DE KUUR

De kuur bestaat uit twee stappen. Eerst met intestinal formula #1 (90 capsules) wat je voorbereid op stap 2. Doel van stap 1 is dat je minimaal 1x per dag op een redelijk regelmatig ritme naar de wc gaat en dan ontlasting hebt die niet te dun/waterig is maar ook niet te droog en hard. (Pindakaas struktuur)

Dit proces duurt bij de een langer dan bij de ander maar is noodzakelijk om stap 2, de 5 daagse reinigingskuur, effectief te kunnen laten zijn.  Als je dit hebt bereikt ga je vervolgens met intestinal formula #2 (poeder 255 gram) in 5 dagen je darmen volledig reinigen. De hoeveelheden per verpakking zijn ruimschoots voldoende om de kuur goed te kunnen doen.

Je kunt dat op drie manieren doen waarbij optie 3 het meest effectief is:

1) Je blijft normaal eten tijdens het reinigen
2) Je eet alleen schone, biologische voeding
3) je eet alleen rauw voedsel en sappen

Een uitgebreidere gebruiksaanwijzing sturen wij mee met het produkt. Dr Schulze raadt aan deze kuur 1 tot 2 keer per jaar te doen om je darmen schoon te houden.

Net zoals geldt voor alle producten van Dr. Schulze betreft het ook hier een product van topkwaliteit. Dr. Schulze is één van de weinige originele pioniers binnen dit vakgebied die niet is bezweken is voor de aanbiedingen van grote bedrijven. Hij blijft persoonlijk betrokken bij de ontwikkeling van al zijn producten; een garantie voor kwaliteit. Wij hebben besloten dit product in Nederland beschikbaar te maken. Dus, wil je ook graag schone darmen en gezond blijven, bestel dan snel!

Ingrediënten Formula #1: Curacao en Kaap Aloe blad, Cascara sagrada gerijpte bast, Sennablad en -doppen. Druivenwortel uit Oregon, Knoflook, Hawaiiaanse gele gemberwortel, Venkelzaad, Habanero-peper (alle ingrediënten zijn biologisch of van wildpluk).

Ingrediënten Formula #2: psylliumzaad, bentonietklei, lijnzaad, appelpectine, olmenbast, heemstwortel, actieve wilgenkoolstof, Pepermuntblad, Cayenne-peper (alle ingrediënten zijn biologisch of van wildpluk).

Gegarandeerd vrij van: gist, gluten, lactose, suiker, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten. Formula#1 wordt afgeraden bij zwangere vrouwen.

 
 
Terug naar overzicht

©2022 Gezondig webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop