gzgroot
WinkelwagenZoeken

Dr Schulze 5 Daagse kruiden-ontgiftingskuur (darm) Uniek in Nederland!

Dr Schulze 5 Daagse kruiden-ontgiftingskuur (darm) Uniek in Nederland!
Dr Schulze 5 Daagse kruiden-ontgiftingskuur (darm) Uniek in Nederland!
Dr Schulze 5 Daagse kruiden-ontgiftingskuur (darm) Uniek in Nederland!
€ 59.00

LET OP! Vanaf heden heten wij Orjana en kunt u bestellen via de navolgende Orjana bestelknop. U wordt dan herleid naar de nieuwe gebruiksvriendelijke website Orjana.nl met de vertrouwde Gezondig produkten. Veel winkelplezier en gezondheid gewenst!

Vervuilde en opgezwollen darmen kunnen een scala aan klachten veroorzaken die je nooit in verband met je darmen zou brengen.

Ookal heb je dus op dit moment geen last van je darmen en denk je dat je gezond bent, dan toch kan de werkelijkheid een ander beeld schetsen.

Heb je ooit last gehad van de volgende symptomen of klachten?

Buikpijn, allergieën, angstgevoelens, astma, rugpijn, constipatie, kramp, depressies, moeheid, hunkering naar voedsel, hoofdpijn, aambeien, indigestie, slapeloosheid, geïrriteerdheid, geen zin in seks, gebrek aan concentratie, geheugenverlies, problemen met menstruatie, misselijkheid, slechte eetlust, prostaatproblemen, huidproblemen of gewichtstoename. Het kan maar zo veroorzaakt worden door een opstapeling van rommel in je darmen.

Je darmen zijn het grootste “opruim” orgaan in je lichaam. Het is het belangrijkste kanaal voor het afvoeren van afvalstoffen uit je lichaam. Als ze niet goed werken dan wordt de ontlasting opgeslagen, droogt uit en wordt op een compacte manier door je darmen vastgehouden. Uiteindelijk wordt dit afval een soort slib en zal, omdat het weer door het lichaam wordt geabsorbeerd, je langzaam vergiftigen.

Onze moderne levensstijl heeft zijn tol geëist voor wat betreft onze verterings- en zuiveringsorganen. Bewerkt voedsel met een hoog vetgehalte en bijna geen vezels, zware metalen en pesticiden, dierlijke vetten met een hoog cholesterol, gebrek aan beweging, verhoogde niveaus van giftige (lucht)vervuiling en een hoge mate van stress dragen allen bij aan de huidige gezondheidscrisis van onze darmhuishouding.

De eerste stap naar gezond worden is dan ook het schoonmaken en ontgiften van je darmen. Want daarna, als ze weer schoon zijn, nemen ze weer optimaal de noodzakelijke voedingstoffen op waardoor je gezondheid snel weer toeneemt. Bovendien stop je jezelf te vergiftigen. Trage, opgezwollen darmen veroorzaken druk op de omliggende organen, kunnen ziektes veroorzaken, geven gifstoffen af en/of hebben infecties tot gevolg. Ook (bepaalde soorten) kanker worden ermee in verband gebracht.

Schone, goed werkende darmen zorgen voor een gezond hart en een goede bloeddruk, gemakkelijk ademhalen, normale bloedsuikerwaardes, gebalanceerde hormonen en een evenwichtige adrenaline functionaliteit, normale menstruatie en stroom door de uterus, goede vruchtbaarheid, een gezonde lever, gezonde cholesterol niveaus, een sterk immuunsysteem, overvloedige energie, een normale prostaat, een schoon verteringskanaal, een sterke onderrug, goede bloeddoorstroming in de benen en geen problemen met zenuwen.

Hoe kun je op een natuurlijke en snelle manier zorgen voor een schoon en goedwerkend darmsysteem?

Iemand die veel tijd en aandacht heeft besteed aan een natuurlijke oplossing voor bovenstaande problemen is Dr. Richard Schulze. Voor velen al een bekende naam omdat het dezelfde Dr. Richard Schulze is van de Superfood.

Dr. Schulze heeft een formule ontwikkeld waarbij je in 5 dagen je complete darmsysteem op een honderd procent natuurlijke manier reinigt. In slechts 5 dagen kun je veranderen van een potentiëel tikkende gezondheidstijdbom tot een mens met een schoon functionerend darmsysteem met daaraan gekoppeld uiteraard alle bovengenoemde gezondheidsvoordelen.

“Het geheim om tot een goede gezondheid te komen is het schoonmaken van je “opruim” organen en de beste plek om daarmee te beginnen zijn je darmen”, zegt Dr. Schulze.

Tot nu toe was deze 5 daagse puur natuur en op kruidenbasis samengestelde ontgiftingskuur van Dr Schulze niet beschikbaar in Nederland. Na het zelf ook uitgebreid te hebben getest, hebben we besloten dat het onmisbaar is in onze zorgvuldig uitgekozen lijn gezondheidsprodukten. Alleen verkrijgbaar bij Gezondig!

DE KUUR

De kuur bestaat uit twee stappen. Eerst met intestinal formula #1 (90 capsules) zorg je ervoor dat je je darmen weer activeert. Dit proces duurt bij de een langer dan bij de ander maar is noodzakelijk om stap 2, de 5 daagse ontgiftingskuur, effectief te kunnen laten zijn. Doel van stap 1 is dat je minimaal 1x per dag op een redelijk regelmatig ritme naar de wc gaat en dan ontlasting hebt die niet te dun/waterig is maar ook niet te droog en hard. (Pindakaas struktuur) Als je dit hebt bereikt ga je vervolgens met intestinal formula #2 (poeder 255 gram) in 5 dagen je darmen volledig reinigen. De hoeveelheden per verpakking zijn ruimschoots voldoende om de kuur goed te kunnen doen.

Je kunt dat op drie manieren doen waarbij optie 3 het meest effectief is:

1) Je blijft normaal eten tijdens het ontgiften
2) Je eet alleen schone, biologische voeding
3) je eet alleen rauw voedsel en sappen

Een uitgebreidere gebruiksaanwijzing sturen wij mee met het produkt. Dr Schulze raadt aan deze kuur 1 tot 2 keer per jaar te doen om je darmen schoon en actief te houden.

Net zoals geldt voor alle producten van Dr. Schulze betreft het ook hier een product van topkwaliteit. Dr. Schulze is één van de weinige originele pioniers binnen dit vakgebied die niet is bezweken is voor de aanbiedingen van grote bedrijven. Hij blijft persoonlijk betrokken bij de ontwikkeling van al zijn producten; een garantie voor kwaliteit. Wij hebben besloten dit product in Nederland beschikbaar te maken. Dus, wil je ook graag schone en gezonde darmen, bestel dan snel!

Ingrediënten Formula #1: Curacao en Kaap Aloe blad, Cascara sagrada gerijpte bast, Sennablad en -doppen. Druivenwortel uit Oregon, Knoflook, Hawaiiaanse gele gemberwortel, Venkelzaad, Habanero-peper (alle ingrediënten zijn biologisch of van wildpluk).

Ingrediënten Formula #2: psylliumzaad, bentonietklei, lijnzaad, appelpectine, olmenbast, heemstwortel, actieve wilgenkoolstof, Pepermuntblad, Cayenne-peper (alle ingrediënten zijn biologisch of van wildpluk).

Gegarandeerd vrij van: gist, gluten, lactose, suiker, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Terug naar overzicht

©2019 Gezondig webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop