gzgroot
WinkelwagenZoeken
Meest verkocht

Dr. Schulze Superfood poeder

Dr. Schulze Superfood poeder
€ 44.50
LET OP! Vanaf heden heten wij Orjana en kunt u bestellen via de navolgende Orjana bestelknop. U wordt dan herleid naar de nieuwe gebruiksvriendelijke website Orjana.nl met de vertrouwde Gezondig produkten. Veel winkelplezier en gezondheid gewenst!
Complete voeding is noodzaak voor je lichaam om te voorkomen dat je te snel veroudert of ziek wordt. Bij ons kun je terecht voor dit complete, (deels biologische) voedingssupplement van Dr Schulze in de vorm van een poeder (pot 396 gram) of pillen (pot 90 stks) per verpakkingseenheid genoeg voor een maand gebruik. Maak er een shake mee of doe het door de sla en/of je dressing. Het is een waar superfood.

Wat is Superfood Plus?

Superfood Plus is een natuurlijk voedingssupplement dat uitsluitend bestaat uit plantaardige vitaminen, mineralen en sporenelementen afkomstig van natuurlijke voedingsbronnen (planten, algen, groenten en vruchten). Superfood Plus is voeding! Het is een Multi-vitaminenvoedingsconcentraat. In tegenstelling tot veel andere voedingssupplementen zijn de voedingsstoffen uit Superfood Plus direct opneembaar en ze komen binnen enkele minuten in het bloed terecht en in de organen waar je ze nodig hebt. Met de grootste zorgvuldigheid is Superfood samengesteld door Dr. Schulze. SuperFood Plus is ook zeer geschikt voor kinderen en baby's*. Zie de aanbevolen dosering onderaan deze pagina.

Meer informatie over SuperFood Plus:

Citaten van Dr. Schulze:

Over wat Superfood Plus is:

“Dit zijn ingrediënten uit de natuur en geen synthetische, door de mens gemaakte vitamines. Dit is het compleetste voedings- en kruidenvitamine- en mineralenproduct dat er te koop is."

“God en de natuur hebben ons gezegend met bepaalde voeding en kruiden die zoveel voedingsstoffen bevatten, zo geconcentreerd en zo compleet zijn, dat ik ze SUPERFOOD noem. Deze perfect uitgebalanceerde mix van superfood, zal je voorzien van een breed scala aan verschillende vitaminen, mineralen, aminozuren en essentiële sporenelementen afkomstig van natuurlijke voedingsbronnen.” “Die extra stoot voedingsstoffen die je van Superfood krijgt, kan de ontbrekende schakel zijn in je gezondheidsregime.


Ik ontwikkelde en maakte SUPERFOOD Plus, ik gebruikte daarvoor verschillende ééncellige microplanten. Wat dit inhoudt is dat je die binnen enkele minuten op kan nemen in je bloed, waar je het nodig hebt. Nogmaals, het gaat er niet om hoeveel milligram of internationale eenheden van een bepaalde voedingsstof je inneemt, maar om hoeveel van wat je slikt in je bloedbaan en in je cellen terechtkomt, waar je het nodig hebt.

 
Over het waarom van Superfood Plus:

Het moderne leven:. “De meeste mensen leven vandaag de dag op een dieet van overgeraffineerd en overbereid voedsel, om nog maar niet te spreken van koffie, suiker, chocolade, junk food, medicijnen en alcohol. Onze omgeving (…) bevat meer chemisch vervuilende stoffen en minder zuurstof dan ooit tevoren. De meeste van ons krijgen te weinig beweging, te weinig slaap en staan onder hoge mate van stress. Dit continue bombardement dat we het moderne leven noemen, verslindt voedingsstoffen als een razende bosbrand die met een rugwind van 150 km per uur voortraast.”

Gebrek aan voedingsstoffen:. “Je snelheid en vermogen om te herstellen worden drastisch verminderd als je een gebrek aan voedingsstoffen hebt. Voeding bouwt alle cellen op, alle organen en alle metabolische chemicaliën in je lichaam. Voeding is wat je lichaam opbouwt: het is waar JIJ van gemaakt bent.”

Over de ingrediënten van Superfood

Spirulina blauw-groene alge is een van de meest geconcentreerde, rijkste voedingsmiddelen ter wereld. We gebruiken de enige biologisch geteelde spirulina ter wereld, uit Hawaï. De grote hoeveelheid zonneschijn die daar aanwezig is, zorgt ervoor dat deze spirulina hoger in Bètacaroteen en vele andere carotenoïden is, dan elke andere. Het is ook een rijke bron van B-vitaminen, met name B12 en de grootse natuurlijke bron van complete aminozuren die we kennen (75%). Het wordt geteeld met gebruik van water dat van 2000 voet diepte uit de oceaan komt, wat deze spirulina ook een van de rijkste mineralenbronnen ter wereld maakt.
Chlorella is een ander blauw-groene alge, is ook zeer geconcentreerde bron van voedingsstoffen en vult spirulina goed aan. Terwijl andere voedingsdeskundigen ruziën over wat beter is Spirulina of Chlorella, doe ik ze allebei in mijn Superfood Plus. Dit komt doordat ik niet bezig ben met het willen winnen van een discussie, maar met jou te helpen gezond te worden, punt.
Alfalfa, gerst & tarwegras zijn letterlijk de krachtigste en meest complete natuurlijke vitamine- en mineralenkruiden. Ze zijn mild reinigend en bevatten de meeste voedingsstoffen van alle granen. Graangrassen zijn krachtiger dan de granen zelf, ze bieden ons een rijk scala aan vitaminen, mineralen en chlorofyl.
Paars Dulse-zeewier Zeewieren zijn de rijkste bron van opneembare mineralen ter wereld. Ze bevatten alle mineralen en sporenelementen die in de oceaan en de aardkorst aanwezig zijn. We hebben gekozen voor paarse Scandinavische Dulse, omdat het de hoogste concentratie mineralen heeft, maar ook om de neutrale smaak. Veel zeewieren smaken visachtig. Dulse niet.
Bietwortel & Spinazieblad zijn enkele van de rijkste, best opneembare bronnen van organische mineralen, met name ijzer. Bieten, een wortelgroente die onder de grond groeit, verandert anorganische harde mineralen uit de bodem in plantaardige mineralen die wij kunnen verteren.
Spinazie is een rijke bron van calcium, ijzer en vitamine K. Rozenbottel, sinaasappel- & citroenschil worden gezien als enkele van de beste bronnen van Vitamine C. Deze vruchten bevatten dan ook een uitgebalanceerd Vitamine-C-complex. De citroenschillen bevatten bioflavinoïden, rutine, hesperidine, calcium en alle andere sporenelementen waarvan nu bekend is dat zij nodig zijn om vitamine C voor ons opneembaar te maken.
Niet-actieve Saccharomyces Cervisiae voedingsgist wordt gekweekt op bieten en pure melasse en zuigt letterlijk alle B-vitaminen op uit alles waar het op gekweekt wordt. Het is de op één na grootste bron van volwaardige proteïnen in de natuur. Tevens is het de rijkste bron van B-vitaminen die er ooit gevonden is. Het is ook de rijkste bron van ijzer er vele ander mineralen. De gist waar wij voor gekozen hebben, wordt net genoeg verhit om absoluut alle gistactiviteit te vernietigen, maar niet genoeg om het gehalte aan B-vitaminen te doen afnemen. Het is een totaal NIET ACTIEVE gist die VEILIG IS VOOR ELKE CANDIDAPATIËNT.

Over Superfoods voedingsstoffen

Vitaminen
SuperFood Plus bevat de twee rijkste bronnen van vitamine A - Bèta Caroteen, wat slechts één van de vele carotenoïden is in Superfood. Superfood bevat ook de drie rijkste bronnen van vitamine B12 en andere B-vitaminen zoals foliumzuur, choline, biotine, inositol, para-aminobenzoinezuur, pantotheenzuur en andere. Superfood is rijk aan vitamine-C-complex met onder andere stoffen als hesperidine, rutine en bioflavonoïden en ook mallic, citric en gallic acid. Vitamine D,E,F, (EFA's), K (phytonadione), P

“Vitamine A is afkomstig van spirulina, een biologische blauwgroene alge uit Hawaï, en chlorella, in plaats van reguliere vitamine A die afkomstig is van toxische visolie. Superfood's vitamine B12 komt uit gisting van melasse en bieten”

Mineralen
Superfood Plus bevat bijna 10 % puur opneembare plantenmineralen en bevat alle mineralen van calcium tot zink en meer dan 100 natuurlijke sporenelementen, zoals boron, chromium, kobalt, koper, germanium, manganese, molybdenum, nikkel, selenium, silicon, zilverer, sulfur, vanadium en vele andere.

“De mineralen in Superfood Plus komen uit zeewieren, biologische wortelgroenten en graangrassen. Commerciële mineralen worden gemaakte van, tja, eigenlijk van aarde. IJzer, calcium, zink, etc. zijn gewoon erts uit de mijnen; gigantische harde keien en stenen worden verpulverd en vermalen tot een fijn poeder. Dit maakt het niet makkelijk verteerbaar en opneembaar. De meeste calcium is gemaakt van vermalen oesterschelpen. Nieuw onderzoek laat ons zien dat deze mineralen voor 99% niet opneembaar zijn.”

Proteïne en aminozuren
SuperFood Plus is bijna 50% proteïne! Het bevat 250% meer eiwitten dan een zelfde hoeveelheid gewicht aan vlees, gevogelte en vis met een zeer hoge ratio opneembare, efficiënte proteïne. SuperFood Plus bevat alle 8 essentiële aminozuren.

Enzymen, essentiële vetzuren en ander voedingsstoffen
Het drogen en tot poeder maken van alle ingrediënten van Superfood, gebeurt zonder deze te verhitten. We roeren de ingrediënten allen door elkaar gedurende tweeeneenhalve minuut! Hierdoor weten we zeker dat alle enzymen in leven blijven. Superfood Plus is rijk aan enzymen die ons beschermen kunnen tegen vrije radicalen zoals SOD (Super Oxidatie Dismutase)(meer dan 10,000 i.u. per portie) en bevat ook veel co-enzym Q10. Stoffen die essentieel zijn voor alle levensvormen op deze planeet zoals natuurlijk RNA en DNA, die rijkelijk aanwezig zijn in Superfood en chlorofyl en xanthophyl, het "bloed" van planten, Stoffen zoals pectine, reinigende stoffen zoals malic, citric, gallic en andere organische zuren en flavinoïden, gums, oliën, resins, tannine, etc., en zeer veel opneembare, efficiënte proteïne.

Botanische Ingrediënten:

Spirulina blauw-groene Alg
Chlorella
Alfalfa
Gerst- en tarwegras
Paars Dulse zeewier
Rozenbottel
sinaasappel- en citroenschil
Bieten
Spinazieblad
Acerola Kersen
Palm Fruit
Niet-actieve Saccharomyces cervisiae voedingsgist

Dosis: Voeg twee onafgestreken eetlepels Superfood Plus toe aan je favoriete vers geperste sap uit de sapcentrifuge of blender. Dit geeft je 2 tot 5 keer meer van de meeste vitaminen die je dagelijks nodig hebt. Wat het belangrijkste is, is dat je deze voedingsstoffen zo makkelijk kan opnemen, dat ze binnen 15 minuten in je bloed zitten en hun werk kunnen gaan doen. Als je niet gewend bent om vitaminedrankjes te nemen, neem dan de eerste week 1 eetlepel Superfood Plus en bouw dat op tot 2 eetlepels.

Suggestie SuperFood Plus Drink:
Een perfecte manier om je dag te beginnen is dit: Doe 250 ml vers appelsap, 250 ml zuiver water, 1 banaan of een half kopje vers fruit en 2 eetlepels Superfood Plus vitaminen en -mineralensupplement in een blender. Doe dit gedurende 30 dagen en voel het verschil in je leven.

Dit is een veganistisch/vegetarisch product. Het bevat GEEN dierlijke ingrediënten. Superfood Plus is niet op dieren getest, tenzij ze dat zelf willen en... ze zijn er gek op!

*Dosering SuperFood Plus baby's en kinderen:

Je kan beginnen met het geven van SuperFood Plus aan je baby vanaf het moment dat je met vaste voeding begint, dus ca. bij 7 maanden. Begin bij kinderen en baby's altijd met 1/4 theelepel en bouw op naar 1 tot 2 theelepels, 1 tot 3 x daags. Je kan het het beste oplossen in een fruitsmoothie, bijvoorbeeld gemaakt van sinaasappelsap, aardbei en banaan, of in zoet sap zoals appel- of druivensap.


 
Terug naar overzicht

©2022 Gezondig webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop