gzgroot
WinkelwagenZoeken
Meest verkocht

Halistop (90 tabs bij slechte adem)

Halistop (90 tabs bij slechte adem)
€ 24.85
LET OP! Vanaf heden heten wij Orjana en kunt u bestellen via de navolgende Orjana bestelknop. U wordt dan herleid naar de nieuwe gebruiksvriendelijke website Orjana.nl met de vertrouwde Gezondig produkten. Veel winkelplezier en gezondheid gewenst! 

FROXIMUN® TOXAPREVENT® HALISTOP®
 
Natuurlijk medisch hulpmiddel ter voorkoming en vermindering van Halitose (slechte adem). Met toevoeging van Stevia, Magnesium en Citroen.
 
Samenstelling:
 
MANC® (geactiveer natuurlijk Clinoptiloliet Zeoliet), Isomalt, Citroenpulver, Hydroxypropylcellulose, Magnesiumstearaat, Stevia.
 
Werking:
  • Binding van Ammoniak
  • Binding van Histamines
  • Essentiële stoffen zoals Zink en IJzer worden aantoonbaar niet gebonden en blijven beschikbaar voor het lichaam.
  • Binding van zwavelhoudende verbindingen
 
Werking:
 
TOXAPREVENT® HALISTOP® als kauwtablet voor natuurlijke regulatie van Halitose middels binding en afvoer van Ammoniakhoudende geurstoffen. In de mondholte, in het bijzonder op de tong en tussen het tandvlees worden geuractieve stoffen gebonden en afgevoerd. Door de afname van Histamines wordt de wondheling van ontstekingen versneld.
 
In het bijzonder door het gebruik van de natuurlijke zoetstof Stevia en Citroen krijgt het produkt een aangename smaak. Het voordeel van de zoetstoffen die zijn gebruikt is dat het geen tandbederf veroorzaakt en geschikt is voor diabetici.
 
Dosering:
 
6 tot maximal 9 kauwtabletten per dag. Goed fijn kauwen in de mond alvorens door te slikken omdat de stoffe in de mond hun werk moeten doen. Niet in zijn geheel met water doorslikken. Raadpleeg voor verdere toelichting de bijgesloten gebruiksaanwijzing in de verpakking.
 
Details:  
 
Terug naar overzicht

©2022 Gezondig webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop