gzgroot
WinkelwagenZoeken

Home


Vanaf heden wordt u in het bestelproces door geleid naar onze nieuwe website www.orjana.nl. Het wijst zich vanzelf. Dezelfde kwaliteit in een klantvriendelijkere omgeving. Veel plezier!

Welkom bij de webwinkel van Gezondig met alleen de allerbeste produkten. Natuurlijk goed!

Dat wat wij op dit moment verkopen vind u in het menu aan de linkerkant. Wij selecteren alleen de beste produkten in hun soort.


Voorlopig treft u hier nog enkele producten en we doen onze best het assortiment spoedig uit te breiden.

Onder de menu optie "blog" gaan we vanaf nu artikelen publiceren over onze produkten en gezondheid in het algemeen. Als je interessante informatie, weetjes of onderzoeksresultaten hebt over bepaalde stoffen of middelen dan zijn we altijd geinteresseerd. Je mag die dan opsturen naar info(apestaart)gezondig.nl

We willen ook graag zo uitgebreid mogelijke betaalopties aanbieden en die zijn momenteel: Ideal (NL), Mr Cash (BE) en SoFort Banking (DE), PayPal (credit card).

Voor eventueel verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via de optie contact bovenin het menu.

Dank voor het in ons gestelde vertrouwen!


** Bij bestellingen binnen Nederland ziet u bij de landkeuze tijdens de bestelprocedure staan dat de verzendkosten E0,- zijn. Dit is om technische redenen zo gedaan en er worden wel verzendkosten in rekening gebracht. Per artikel variëren de verzendkosten binnen Nederland maar u betaalt maximaal E 5,10.

 

©2019 Gezondig webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop