gzgroot
WinkelwagenZoeken
Meest verkocht

Zeoliet capsules (180 stks)

Zeoliet capsules (180 stks)
€ 34.90
LET OP! Vanaf heden heten wij Orjana en kunt u bestellen via de navolgende Orjana bestelknop. U wordt dan herleid naar de nieuwe gebruiksvriendelijke website Orjana.nl met de vertrouwde Gezondig produkten. Veel winkelplezier en gezondheid gewenst! 

FROXIMUN TOXAPREVENT PURE 180 st. Vegetarische capsules 475mg MANC geactiveerd Zeolietpoeder. Ultra fijn gemicroniseerd Clinoptiloliet Zeoliet. Genoeg voor 30 dagen bij inname van de geadviseerde 6 capsules per dag.

Voedingssupplement Zeoliet/Zeolite


Werking, toepassing en gezondheidsclaims:

FROXIMUN TOXAPREVENT PURE is bedoeld voor de preventie, behandeling en therapieondersteuning van ziekten. De werking berust op de bijzondere eigenschap dat het schadelijke stoffen al in het spijsverteringskanaal bindt. Hierdoor kan de lever als belangrijkste ontgiftingsorgaan effectief worden ontlast.

FROXIMUN TOXAPREVENT PURE biedt het pure ontgiftingsvermogen van Zeoliet. Het is eenvoudig in het gebruik en wordt vanwege de zuiver natuurlijke samenstelling uitstekend verdragen.

Lees ook via deze link over de heilzame werking en vele toepassingsgebieden van het wondermineraal Zeoliet.

Calcium:
Het Calcium in gemicroniseerd zeoliet ondersteunt de spijsvertering en is nodig voor de instandhouding van sterke botten en tanden.
Ijzer:
Het Ijzer in gemicroniseerd zeoliet ondersteunt de aanmaak van rode bloedcellen en hemoglobine. Dit draagt bij tot een doelmatig zuurstoftransport in het lichaam en bij de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Daarnaast speelt Ijzer een belangrijke rol bij geestelijke inspanning en activiteit en heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces.

Zeoliet bindt zich aan het schadelijke Ammoniak in het lichaam alsook zware metalen zoals Lood en Kwik. Ook bindt het zich aan Histamines en andere Amines zoals Dimethylamine voor de afname van Nitrosamine produktie.

Essentiële stoffen zoals Ijzer en Zink worden niet gebonden en blijven aantoonbaar intakt en beschikbaar voor opname in het lichaam.

Ter preventie, therapie en ziektebegeleiding.

Doseringsadvies en wijze van gebruik:

Capsules om in te nemen.

Tenzij anders voorgeschreven door uw arts, therapeut of apotheker, dient u de volgende aanwijzingen te volgen. De hoeveelheid en het tijdstip van inname hangt af van de aard van de klachten danwel de soort therapie.

Neem 3 maal daags, tijdens of voor elke hoofdmaaltijd, 1-2 capsules in met een ruime hoeveelheid water (minstens 200ml zuiver water of groene thee).

Houdt u aan de aanbevolen dagdosering. Neem niet meer dan de dagelijks aanbevolen dosering van 6 capsules, zonder uw arts, of therapeut geraadpleegd te hebben.


Gebruiksduur:

Tenzij anders voorgeschreven door uw arts, therapeut of apotheker, dient na een onafgebroken periode van 28 dagen een rustperiode van 7 dagen in acht genomen te worden voordat het gebruik herhaald kan worden.
 

Mogelijke bijwerkingen:

In sommige gevallen kan obstipatie ontstaan door het vochtabsorberende vermogen van het geactiveerde zeolietpoeder. Dit kan ontstaan wanneer te weinig water wordt gedronken. Voldoende water drinken (1,5 tot 2 liter per dag) en/of vruchtenvezels eten kan vaak de stoelgang helpen op gang te komen of op gang te blijven. Verdere bijwerkingen: niet bekend.


Wisselwerkingen met andere geneesmiddelen:

Vanwege de eigenschap om stoffen te binden, dienen de Zeolietcapsules minimaal één uur voor of na inname van andere geneesmiddelen ingenomen te worden.


Waarschuwingen en voorzorgen:

 • Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap of borstvoeding alvorens gebruik.
 • Raadpleeg uw arts alvorens gebruik in geval van een medisch probleem.
 • Beëindig de toepassing als u een ongebruikelijk effect, of een vreemde reactie opmerkt. Dit 100% natuurproduct behoort geen bijwerkingen te geven.
 • Geen gebruik bij kinderen jonger dan 6 jaar.
   

Allergie-informatie:

De 100% natuurzuivere Zeolietcapsules van Froximun zijn vrij van: additieven, tarwe, gluten, soja, melkproducten (lactose), suiker, zetmeel, actieve gist, conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen.


Bewaaradvies:

Bij kamertemperatuur, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Ten minste houdbaar tot: zie THT-datum op de verpakking.


Inhoud en samenstelling:

 • Inhoud: 180 st. vegetarische capsules in blisterverpakking
 • Gewicht werkzame stof: 1 capsule bevat 400mg
 • Werkzame stof: MANC geactiveerd Zeolietpoeder en van nature aanwezige mineralen.
 • Materiaal capsules: vegetarische capsules
 • Overige bestanddelen: geen
 
 Gemiddelde samenstelling:  per 100 gram product  per dagdosering van 3 gram  ADH*
 Gehydrateerd Aluminium Silicaat:  85 gram (Clinoptiloliet)  2.550 mg     -
 Calcium(-Oxide):  6,6 gram  198 mg  25%
 Kalium(-Oxide)  2,7 gram  81 mg   4%
 Ijzer(-Oxide):  1,3 gram  39 mg  279%
 Magnesium(-Oxide)  0,9 gram  27 mg  7%
NOTE: de aangegeven hoeveelheden mineralen zijn gemiddelden. Omdat Zeolietpoeder een 100% natuurproduct is zijn dit geen exacte waarden.
De mineralen en spoorelementen komen in organische vorm in het Zeolietpoeder voor, waardoor het lichaam ze gemakkelijker kan opnemen.
 
 Voedingswaarde:    per  100 gram product
 Energie:     0 kJ / 0 kcal
 Eiwitten:  0 gram
 Koolhydraten:  0 gram
 Vetten:  0 gram
 Natrium:  ca. 1,5 gram

Kwaliteitsgarantie:

Alle Froximun Zeolietproducten worden volgens de strengste Europese regels onder de wetgeving voor medische hulpmiddelen gemaakt.

FROXIMUN TOXAPREVENT PURE is een Europees gecertificeerd Medisch Hulpmiddel, voorzien van een CE-markering. CE0197
 • PZN-Nummer: 6581995
 • EAN: 4035303110060

 
Terug naar overzicht

©2021 Gezondig webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop