gzgroot
WinkelwagenZoeken
Meest verkocht

Zeoliet natuurlijke huidzalf (50ml)

Zeoliet natuurlijke huidzalf (50ml)
€ 28.95
LET OP! Vanaf heden heten wij Orjana en kunt u bestellen via de navolgende Orjana bestelknop. U wordt dan herleid naar de nieuwe gebruiksvriendelijke website Orjana.nl met de vertrouwde Gezondig produkten. Veel winkelplezier en gezondheid gewenst! 

Niet invasieve natuurlijke medische zalf voor de lokale binding van Histamine en ontstekingsvocht aan de huidoppervlakte.
 

Inhoud en samenstelling:

Inhoud: 50 ml

Basiscreme DAC (Glycerolmonostearaat 60, Cetylalcohol, Middellangeketen Trglyceride, Witte Vaseline, Macrogol-20-glycerolmonostearaat, Propyleenglycol, gezuiverd Water), MANC® (geactiveerd natuurlijk Clinoptilolite Zeoliet), Water, Teunisbloemolie, Lavendelolie.
 

Gebruiksaanwijzing:

Niet invasieve zalf voor de lokale binding van Histamine en ontstekingsvocht aan de huidoppervlakte, in het bijzonder bij:

  • Huidonzuiverheden
  • Niet specifieke jeuk zoals bij rode huid
  • Insektenbeten/-steken
  • Niet specifieke oppervlakkige huidproblemen waarbij de huid niet diep open is.

Beschrijving:

Medisch hulpmiddel ter behandeling van ontstoken (zoals acné), droge, slecht helende huidirritatie (zoals exceem). De zalf bestaat uit MANC geactiveerd Zeoliet, draagstoffen, water en verschillende oliën. Wordt als een normaal verkrijgbare zalf gebruikt en op het betreffende gebied meerdere malen per dag ingesmeerd.

FROXIMUN® TOXAPREVENT® SKIN zalf heeft de eigenschap toxines, zware metalen en onder invloed van bacteriën geproduceerde Histaminen, door ionenuitwisseling op de huidoppervlakte te binden. Het werkt ontstekingsremmend en bevordert het helingsproces.

  • PZN-Nummer: 9198570
  • EAN: 4035303300942
Terug naar overzicht

©2021 Gezondig webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop