gzgroot
WinkelwagenZoeken
Meest verkocht

Zeoliet Plus poeder sachet (30 stks a 3 gr)

Zeoliet Plus poeder sachet (30 stks a 3 gr)
€ 34.90
LET OP! Vanaf heden heten wij Orjana en kunt u bestellen via de navolgende Orjana bestelknop. U wordt dan herleid naar de nieuwe gebruiksvriendelijke website Orjana.nl met de vertrouwde Gezondig produkten. Veel winkelplezier en gezondheid gewenst! 

FROXIMUN TOXAPREVENT PLUS 30 st. sachets a 3 gram MANC geactiveerd Zeolietpoeder inclusief 27% Calcium en 21% Magnesium. Ultra fijn gemicroniseerd Clinoptiloliet Zeoliet. Genoeg voor 1 maand bij inname van de geadviseerde dosering (1 sachet a 3 gram) per dag.

Voedingssupplement Zeoliet/Zeolite


Werking, toepassing en gezondheidsclaims:

FROXIMUN TOXAPREVENT PLUS is bedoeld voor de preventie, behandeling en therapieondersteuning van ziekten. De werking berust op de bijzondere eigenschap dat het schadelijke stoffen al in het spijsverteringskanaal bindt. Hierdoor kan de lever als belangrijkste ontgiftingsorgaan effectief worden ontlast. 

FROXIMUN TOXAPREVENT PLUS biedt het pure ontgiftingsvermogen van Zeoliet, met als extra toevoeging Calcium en Magnesium. Bij gebruik in poedervorm begint het al in het bovenste deel van het spijsverteringskanaal te werken.

Lees ook via deze link over de heilzame werking en vele toepassingsgebieden van het wondermineraal Zeoliet.

Calcium:
Het Calcium in gemicroniseerd zeoliet ondersteunt de spijsvertering en is nodig voor de instandhouding van sterke botten en tanden.
Ijzer:
Het Ijzer in gemicroniseerd zeoliet ondersteunt de aanmaak van rode bloedcellen en hemoglobine. Dit draagt bij tot een doelmatig zuurstoftransport in het lichaam en bij de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Daarnaast speelt Ijzer een belangrijke rol bij geestelijke inspanning en activiteit en heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces.

Zeoliet bindt zich aan het schadelijke Ammoniak in het lichaam alsook zware metalen zoals Lood en Kwik. Ook bindt het zich aan Histamines en andere Amines zoals Dimethylamine voor de afname van Nitrosamine produktie.

Essentiële stoffen zoals Ijzer en Zink worden niet gebonden en blijven aantoonbaar intakt en beschikbaar voor opname in het lichaam.

Calcium en Magnesium zijn belangrijke stoffen bij de stofwisseling en dragen bij aan sterke botten en tanden.

Doseringsadvies en wijze van gebruik:

Poeder om in te nemen.

Tenzij anders voorgeschreven door uw arts, therapeut of apotheker, dient u de volgende aanwijzingen te volgen. De hoeveelheid en het tijdstip van inname hangt af van de aard van de klachten danwel de soort therapie.

Neem 1-2 maal daags, tijdens of voor elke hoofdmaaltijd, 1 sachets met poeder opgelost in water en neem daarbij een ruime hoeveelheid water (minstens 300ml zuiver water of groene thee).

Houdt u aan de aanbevolen dagdosering. Neem niet meer dan de dagelijks aanbevolen dosering van 1-2 poeder sachets, zonder uw arts, of therapeut geraadpleegd te hebben.


Gebruiksduur:

Tenzij anders voorgeschreven door uw arts, therapeut of apotheker, dient na een onafgebroken periode van 28 dagen een rustperiode van 7 dagen in acht genomen te worden voordat het gebruik herhaald kan worden.
 

Mogelijke bijwerkingen:

In sommige gevallen kan obstipatie ontstaan door het vochtabsorberende vermogen van het geactiveerde zeolietpoeder. Dit kan ontstaan wanneer te weinig water wordt gedronken. Voldoende water drinken (1,5 tot 2 liter per dag) en/of vruchtenvezels eten kan vaak de stoelgang helpen op gang te komen of op gang te blijven. Verdere bijwerkingen: niet bekend.


Wisselwerkingen met andere geneesmiddelen:

Vanwege de eigenschap om stoffen te binden, dient het Zeolietpoeder minimaal één uur voor of na inname van andere geneesmiddelen ingenomen te worden.


Waarschuwingen en voorzorgen:

  • Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap of borstvoeding alvorens gebruik.
  • Raadpleeg uw arts alvorens gebruik in geval van een medisch probleem.
  • Beëindig de toepassing als u een ongebruikelijk effect, of een vreemde reactie opmerkt. Dit 100% natuurproduct behoort geen bijwerkingen te geven.
  • Geen gebruik bij kinderen jonger dan 6 jaar.
     

Allergie-informatie:

De 100% natuurzuivere Zeolietcapsules van Froximun zijn vrij van: additieven, tarwe, gluten, soja, melkproducten (lactose), suiker, zetmeel, actieve gist, conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen.


Bewaaradvies:

Bij kamertemperatuur, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Ten minste houdbaar tot: zie THT-datum op de verpakking.


Inhoud en samenstelling:

  • Inhoud: 30 st. poeder sachtets a 3 gram
  • 1 Stick bevat 3 gr poeder bestaande uit MANC (Modified and Activated Natural Clinoptilolite), calciumcarbonaat en  magnesiumcarbonaat.

               Gehalte aan mineralen (GDA*):                                                        

                Mineraal                              Per stick van3 g                 Per 2 sticks van 3 g

               Calcium                                 27%                                         54 %

               Magnesium                           21%                                          42%

              * GDA, aandeel van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

 
 Voedingswaarde:    per  100 gram product
 Energie:     0 kJ / 0 kcal
 Eiwitten:  0 gram
 Koolhydraten:  0 gram
 Vetten:  0 gram
 Natrium:  ca. 1,5 gram

Kwaliteitsgarantie:

Alle Froximun Zeolietproducten worden volgens de strengste Europese regels onder de wetgeving voor medische hulpmiddelen gemaakt.

FROXIMUN TOXAPREVENT PLUS is een Europees gecertificeerd Medisch Hulpmiddel, voorzien van een CE-markering.
  • PZN-Nummer: 5136810
  • EAN: 4035303110411
Terug naar overzicht

©2022 Gezondig webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop